Kirsi Mikkola (Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy)

Tarjoan työn toteuttamiseen toimittaja ja teknologiariippumatonta digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijuutta. Minulla on liki 30 vuoden kokemus tuotteistamisesta, digitaalisesta jakelusta ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Tunnemme digitaaliset ratkaisut, jakelukanavat ja teknologiat sekä digitaaliseen myyntiin liittyvät kehittämisen haasteet ja vaatimukset niin alue kuin yritystasolla Toimin Business Finlandin asiantuntijana ja Visit Finland Akatemia valmentajana ja yhteistyökumppanina.

Olen rovaniemeläinen digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija, valmentaja ja sparraaja. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 ja 23 vuotta pk-yritysten ja DMO-toimijoiden digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana.

Minulla on vahva käytännön kokemus ja näkemys kotimaan ja kansainvälisen kaupan tilasta, digitaalisuuden käytön haasteista ja mahdollisuuksista, yritysten verkostoitumisesta sekä digitaalista jakelukanavista.

Olen Business Finlandin innovaatioasiantuntija Ely keskusten analyysi-, tuottavuus-, talous- ja digitalisaatioasiantuntijana sekä Visit Finland Akatemia valmentajana. Olen vastannut vuoden 2019 aikana päivitetystä Visit Finland -kansainvälistymisoppaan laadinnasta sekä rakentanut Visit Finlandin Matkailun Digiloikka valmennuskokonaisuuden DMO-toimijoille vuonna 2020.

Olen toteuttanut useita laajoja digitaalisen liiketoiminnan valmennuskokonaisuuksia matkailuyrityksille, -alueille ja VisitFinlandille.

Käytössämme on webinaariympäristö (GoToMeeting) ja käytämme työskentelyssämme e-learning -ympäristöä, johon keräämme webinaarimateriaalit, webinaarivideon myöhempää katselua varten sekä opastamme työpajoihin osallistuvia aihealueisiin liittyvissä kysymyksissä. Keräämme kaikista koulutuksistamme ja työpajoistamme palautteen.

Tarjoan hankkeeseen seuraavia koulutuksia:

› Ota yhteyttä!


Kirsi Mikkola
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy (2162854-2)
https://www.liiketoiminta.info

Puh. 040 555 1019
kirsi.mikkola@liiketoiminta.info