Kysy talousluvuista – Talousmimmi vastaa

Taitomodulin kuvaus

Taitomodulin aikana pääset kysymään Talousmimmiltä (valmentaja kirjanpitäjä) kaikki mieltäsi askarruttavat yrityksen talouteen liittyvät kysymykset, joita et ehkä ole ennen kehdannut kysyä. Talousmimmi vastaa kysymyksiin jargonin sijaan yrittäjien kielellä. Taitomodulin jälkeen hallitset paremmin yrityksesi talousasiat ja pystyt keskustelemaan yrityksesi talousluvuista esimerkiksi oman kirjanpitäjäsi kanssa.

Kenelle Taitomoduli sopii

Taitomoduli sopii yrittäjille, jotka eivät vielä ole täysin perillä yrityksensä luvuista ja talousasioista, mutta haluaisivat ottaa niistä selvää. Taitomoduli sopii myös yrittäjille, joilla on spesifejä kysymyksiä liittyen juuri heidän yrityksensä lukuihin ja talousasioihin.

Taitomodulin toteutus

Taitomoduli koostuu etänä toteutettavasta 1,5 h pienryhmävalmennuksesta (3-5 osallistujaa). Ennen pienryhmävalmennusta sinun tulee vastata kyselyyn, jossa voit kertoa mieltäsi askarruttavat kysymykset yrityksen lukuihin ja talouteen liittyen. Halutessasi pääset myös pienryhmävalmennuksen aikana kysymään lisäkysymyksiä Talousmimmiltä.

Kolmen osallistujan/pienryhmävalmennus on myös mahdollista varata kahdenkeskinen 1 h etätapaaminen Talousmimmin kanssa. Tapaamisen aikana sinun on mahdollista kysyä tarkempaa neuvoa oman yrityksesi talouslukuihin liittyen. Paikat kahdenkeskisiin tapaamisiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


› Ota yhteyttä!

Niina Kuisma / Talousmimmi Oy (3009283-1)
https://www.talousmimmi.fi

Puh. 041 546 3499
niina@talousmimmi.fi