Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla

Kurssin tavoitteena on näyttää, miten yrittäjät voivat kerätä sähköpostilistaa automaatiolla, miten asiakkaisiin pidetään yhteyttä lisäarvoa antaen ja miten sähköpostimarkkinointia voidaan hyödyntää liikevaihdon kasvattamisessa.

Kurssin jälkeen yrittäjällä on valmiudet rakentaa sähköpostilistan liittymisprosessi, markkinoinnin automaatio sekä lyhyt sähköpostimyyntikampanja.

Kyseessä on viiden viikon itseopiskeltava verkkokurssi, jossa materiaali avataan opiskelijalle kerran viikossa. Opiskelija saa henkilökohtaiset tunnukset kurssialustalle, kurssi on käytössä niin pitkään kuin tarvitsee, vaikka seuraavat 3 vuotta.

Kun kurssimateriaali uudistetaan tai päivitetään, opiskelija saat uudet materiaalit samaan hintaan. Voit opiskella omaan tahtiin, kurssi on aina saatavilla.

Kurssin sisältö:

Viikko 1: Näin keräät sähköpostilistaa

Opetan sinulle, miten keräät sähköpostiosoitteita suoraan blogisi kautta. Kun opit sen kerran tekemään, voit monistaa menetelmää vaikka jokaiseen blogipostaukseen.

Viikko 2: Rekisteriseloste ja tietosuoja (GDPR)

Opit, miten hoidat tietosuoja-asiat (GDPR) kuntoon ja informoit asiakasta rekisteriselosteella. Koska asiakas ostaa niiltä ihmisiltä, jotka hän tuntee ja joihin luottaa, tietosuojan kunnossa pitäminen madaltaa ostokynnystä.

Viikko 3: Sähköpostilistalle liittymisen prosessi

Opetan näyttöruutuani kuvaten, askel askeleelta, miten rakennat sähköpostilistalle liittymisen prosessin. Toisin sanoen, miten saat ihmiset liittymään sähköpostilistalle automaattiolla.

Viikko 4: Markkinointikampanja

Opetan sinua suunnittelemaan tuloksellisen sähköpostikampanjan. Opastan käytettävät työkalut, suunnittelemaan viestit ja valitsemaan oikean tuotteen markkinoitavaksi.

Viikko 5: Myynnin automatisointi

Saat valmiita, testattuja sähköpostipohjia, jotta pääset heti tekemään tulosta. Muokkaat ne vain omaan aiheeseen, tuotteeseen ja tyyliin sopivaksi.


› Ota yhteyttä!