Heidi Ekholm-Talas (Profiant)

Profiant on kokeneiden ammattilaisten ja innovatiivisten vaikuttajien yrittäjäverkosto, jonka intohimona on uudistaa organisaatioita konkreettisilla ja välittömästi vaikuttavilla ratkaisuilla. Käytämme luovaa strategista ajattelua ja älykkäästi muotoiltua muutoksen toteutusta.

Nostamme osaamisen tasoa valmentamalla ja etsimällä uusia kykyjä. Meillä on käytössämme ZEF tutkimustyökalu. Profiant on valittu Vantaan ja Laurean EU-rahoitteisen hankkeen valmennuskumppaniksi.

Heidi Ekholm-Talas on sarjayrittäjä ja vaikuttaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2002 mm.  tapahtumamarkkinoinnin, sisustussuunnittelun ja sosiaalisen median markkinoinnin parissa. Hänellä on kokemusta hallitustyöskentelystä muissa organisaatioissa ja pk-yrityksissä.

Heidi on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä järjestöissä, yrityksissä sekä politiikassa omaten laajat verkostot. Tällä hetkellä hän toimii mm. Seniorisäätiön hallituksen puheenjohtajana, Elon yrittäjien neuvottelukunnassa sekä LähiTapiola PKS:n hallintoneuvoston ja nimitystoimikunnan varapuheenjohtajana. Heidi toimii oman yrityksensä kautta Profiant Oy:ssä markkinointi- ja yrittäjyysvalmentajana.

Tutustu tarkemmin Heidiin ja katso esittelyvideo täältä https://aitiyrittaa.fi/tietoja-minusta.

Tarjoan teille seuraavia taitomoduleita.

› Ota yhteyttä!


Heidi Ekholm-Talas • Profiant valmentaja
BSG Marketing Oy (1936257-0)
https://profiant.net

Puh. +358 50 439 1075
heidi.ekholm-talas@profiant.net