Maarit Halmela (Profiant)

Profiant on kokeneiden ammattilaisten ja innovatiivisten vaikuttajien yrittäjäverkosto, jonka intohimona on uudistaa organisaatioita konkreettisilla ja välittömästi vaikuttavilla ratkaisuilla. Käytämme luovaa strategista ajattelua ja älykkäästi muotoiltua muutoksen toteutusta.

Nostamme osaamisen tasoa valmentamalla ja etsimällä uusia kykyjä. Meillä on käytössämme ZEF tutkimustyökalu. Profiant on valittu Vantaan ja Laurean EU-rahoitteisen hankkeen valmennuskumppaniksi.


Olen ratkaisukeskeinen valmentaja, myynnin ja asiakaspalvelun tehostaja ja yksilö̈- ja tiimityön kehittämisen moniosaaja. Luennoin inspiroivasti ja kannustavasti kokonaisuuksista, joissa työelämä on merkityksellinen osa hyvää elämää. Tuon kaikissa aiheissani mukaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän näkökulman. Olen Suomen parhaimpien puhujien ja kouluttajien joukossa Puhujatorilla.

Minulla on yli 25 vuoden kokemus konsultoivasta myynnistä ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä eri toimialoilta sekä pk-sektorin yrityksistä että suuryrityksistä (Nokia Networks, Innopoli, Canon, YIT Rakennus, Helsinki Sales Academy). Ymmärrän hyvin sekä yritysmaailman että työelämän vaatimukset ja hyödynnän valmennustyössäni monipuolista kokemustani myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja yksilöiden ja tiimien työskentelyn kehittämisestä sekä omasta yrittäjyydestäni.


Tarjoamme tässä hankkeessa seuraavia palveluja. Kaikki valmennukset toteutetaan etävalmennuksena Teams-ohjelmiston kautta. Mahdolliset ennakkokyselyt sekä palautekyselyt tehdään ZEF-ohjelmiston kautta.

› Ota yhteyttä!


Maarit Halmela • Profiant valmentaja
GoalGo Oy (2955862-2)
Puhelin +358 50 435 2381
maarit.halmela@profiant.net | maarit.halmela@goalgo.fi