Taru Astikainen (Profiant)

Olen Taru Astikainen 39-vuotias kahden koululaispojan äiti sekä Taru Karoliina-yrityksen yrittäjä. Tarjoan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tunne -ja tietoisuustaitoihin profiloituvia valmennus, koulutus ja ohjelmapalveluita.

Valmennukset perustuvat ratkaisukeskeiseen, luovaan sekä intuitiiviseen ajattelu -ja toimintamalliin. Palvelun tarkoitus on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään vastauksia itsestään arkielämän ja työelämän tueksi.

Autan asiakasta tunnistamaan ja vahvistamaan oman ydinosaamisen lisäksi muunlaista osaamista, sekä uudenlaisia taitoja ja kykyjä, jotta mm. omaa yritystoimintaa voi kehittää oikeaan suuntaan.

Taru Astikainen on myös Profiant valmentaja. Profiant on kokeneiden ammattilaisten ja innovatiivisten vaikuttajien yrittäjäverkosto, jonka intohimona on uudistaa organisaatioita konkreettisilla ja välittömästi vaikuttavilla ratkaisuilla.

Käytämme luovaa strategista ajattelua ja älykkäästi muotoiltua muutoksen toteutusta. Nostamme osaamisen tasoa valmentamalla ja etsimällä uusia kykyjä.

Meillä on käytössämme ZEF tutkimustyökalu. Profiant on valittu Vantaan ja Laurean EU-rahoitteisen hankkeen valmennuskumppaniksi.

Tarjoan tässä hankkeessa seuraavia palveluja.

› Ota yhteyttä!


 

Taru Astikainen
IASTI sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja

Taru Karoliina (2404455-0)
https://www.tarukaroliina.fi

Puh. +358 50 347 3668
taru.astikainen@profiant.net