Tiia Konttinen (Tiia Konttinen Oy)

Olen Tiia Konttinen, blogivalmentaja ja digiyrittäjä. Olen vuodesta 2015 lähtien tehnyt myyntiä digituotteilla yli 500 000 € ja auttanut asiakkaitani nostamaan vuosiliikevaihdon yli 100 000 € hyödyntämällä blogia, sisältömarkkinointia sekä digitaalisia tuotteita.

Asiakkaani koostuvat intohimoisista ja kunninhimoisista yrittäjistä, jotka haluavat rakentaa itselleen lisätulonlähteen, paikkariippumattoman työn ja automatisoida osan liiketoiminnastaan hyödyntämällä digitaalisia tuotteita.

Autan yrittäjiä rakentamaan digituotteita, joilla on oikeasti kysyntää ja joiden avulla yrittäjät rakentavat vahvaa ja miellyttävää brändiä asiakkaidensa silmissä. Päivitän koulutusmateriaaliani tasaisin väliajoin, jotta pystyn tarjoamaan tuoreimmat tiedot suoraan sinulle.

Digiyritykseni lähti liikkeelle omasta tarpeesta. Olen erityiskaksosten (ADHD/ADD) yksinhuoltaja ja arkeni koostui pitkälti lasten hyvinvoinnin tukemisesta. Halusin rakentaa työn, jota voin tehdä omasta kotoa käsin ja olla silti läsnä ja hyvinvoiva äiti lapsilleni.

Opiskelijani kuvaavat minua lämpimäksi ja käytännönläheiseksi valmentajaksi, joka tekee työtään suurella sydämellä ja palavalla intohimolla. Tarjoan hankkeeseen seuraavat verkkokurssit:

› Ota yhteyttä!