Tiina Kuiri (Sollertis Oy)

Olemme vahva kotimainen IT:n ja digimarkkinoinnin taitaja. Haluamme antaa asiakkaillemme aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan järjestämällä parhaat mahdolliset järjestelmät työntekoon ja tehokkaan koneiston markkinointiin.

Meiltä saat monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut sekä tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot. Ammattilaisillamme on vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palveluiden tuottamisesta yli 25 vuoden ajalta.

Diginaisemme tuottavat huippulaadukasta sisältöä sosiaaliseen mediaan ja kotisivuille huolehtien myös asiakkaiden hakukonenäkyvyydestä.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pysyäksemme kehityksen huipulla – näin osaamme tarjota sinulle aina oikeat ratkaisut.

Tarjoamme hankkeeseen seuraavat koulutukset. Voimme toteuttaa palvelukokonaisuuksien sisältämiä kahden tunnin (2 h) webinaareja myös yksittäisinä kertatoteutuksina.

Valmennuksissa käytetään materiaalina erilaisia esityksiä, joista osallistujilla on mahdollisuus saada käytetty materiaali itselleen. Lisäksi webinaarit voidaan tallentaa ja tallenteet toimittaa jokaiselle osallistujalle myöhempää tarkastelua varten.

› Ota yhteyttä!


 

Tiina Kuiri • Sollertis Oy (2182066-5)
https://sollertis.fi

Puh. 044 760 6009
tiina.kuiri@sollertis.fi